Duikertje

MijnZwemscore

Banner
Zwemschool Aquayara B.V.

InloggenInloggen


Inloggegevens opvragen

MededelingMededeling

Beste ouders/verzorgers en leerlingen, 

Welkom bij de zwemscore van uw kind. Hier kunt u de vorderingen van uw kind volgen en uw kind eventueel afmelden voor de zwemles. Wij sturen u regelmatig informatie per e-mail met betrekking tot de zwemles van uw kind, daarom is het belangrijk dat wij een juist e-mailadres van u in onze administratie beheren.

Vanaf 19 oktober starten de reguliere lessen weer voor uw kind!

Wanneer kan ik de nieuwe zwemscores zien?
De zwemscores zijn elke maand na de 16e bijgewerkt. Mocht de score van uw kind niet zijn bijgewerkt dan kunt u dit melden via info@aquayara.nl.

Heeft u een vraag aan de instructeur van uw zoon/dochter?
Er is helaas niet altijd tijd om vragen voor/na de les met de instructeur te bespreken. Stuur een e-mail naar info@aquayara.nl. Uw vraag wordt z.s.m. in behandeling genomen. Zo kan ook de instructeur rustig de tijd nemen voor een (uitgebreid) advies/reactie.

Zijn er allemaal ballonnen te zien in zwemscore?
Gefeliciteerd, uw kind is naar het volgende niveau. Hij/zij blijft gewoon in dezelfde groep zwemmen. De score wordt zo snel mogelijk door ons omgezet naar het volgende niveau!

Afmelden voor de zwemles (normale groep en 1 op 4 groepjes)
Het afmelden voor de zwemles dient gedaan te worden via zwemscore. Bij het kopje "Lessen" vindt u "Les afmelden". Hier kunt u uw kind afmelden van de zwemles. Let op: lessen kunnen niet worden ingehaald.

Afmelden en zwemt uw kind "1 op 2" of "1 op 1"?
Stuurt u dan 48 uur voor aanvang van de les een e-mail naar info@aquayara.nl 


Wachtwoord vergeten?

Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u klikken op: inloggegevens aanvragen. Hier kunt u uw e-mailadres invoeren en stuurt Zwemscore u een e-mail met het aanmaken van een nieuw wachtwoord. 


Volgende vakantiesluiting & mogelijkheid tot cursus
De eerstvolgende vakantiesluiting is de Kerstvakantie van 21 december tot en met 3 januari. Het is mogelijk om een vakantiecursus te volgen in de 2e week. Voor meer informatie kunt u terecht op www.aquayara.nl en/of voor vragen bij info@aquayara.nl.

Met groet van alle zwemmeesters en juffen van zwemschool Aquayara.

 

Contact

Zwemschool Aquayara B.V.
Operetteweg 102 / Carel Willinklaan 75
1323 VE  Almere
T (036) 5409237
E webcontact@aquayara.nl

Adresgegevens

Kamer van Koophandel 34138712
CBP meldingsnummer 1404759
Website www.aquayara.nl

Privacyverklaring

Socials

PLAN PLAN INTERNET BV © 2020