MijnZwemscore

Zwemschool Aquayara B.V.

Inloggen


Inloggegevens opvragen Aanmelden voor zwemles

Mededeling

Beste ouders/verzorgers, zwemmers en leerlingen, 

Welkom bij de zwemscorepagina. Hier kunt u de vorderingen van u of uw kind volgen, een zelfstandige betaling voldoen en of u/uw kind eventueel afmelden voor de activiteit. Wij sturen u regelmatig informatie per e-mail (denk aan belangrijke data), daarom is het belangrijk dat wij een juist e-mailadres van u in onze administratie beheren.

Op onze website vindt u alle belangrijke data voor de zwemlessen (bijv. kledingzwemmen, selectiezwemmen, vakantie & sluitingen en afzwemmomenten). Klikt u hier om naar de agenda te gaan (u kunt deze synchroniseren met uw agenda, zie de knop onderaan de agenda).

Wanneer kan ik de nieuwe zwemscores zien?
De zwemscores zijn elke maand voor de 16e bijgewerkt. Mocht de score van uw kind niet zijn bijgewerkt dan kunt u dit melden via info@aquayara.nl.

Heeft u een vraag aan de instructeur van uw zoon/dochter?
Er is helaas niet altijd tijd om vragen voor/na de les met de instructeur te bespreken. Stuur een e-mail naar info@aquayara.nl. Uw vraag wordt z.s.m. in behandeling genomen. Zo kan ook de instructeur rustig de tijd nemen voor een (uitgebreid) advies/reactie.

Zijn er allemaal ballonnen te zien in zwemscore?
Gefeliciteerd, uw kind is naar het volgende niveau. Hij/zij blijft gewoon in dezelfde groep zwemmen. De score wordt zo snel mogelijk door ons omgezet naar het volgende niveau! Het kan zijn dat dit aan uw kant niet direct te zien in.

Afmelden voor de zwemles (normale groep en 1 op 4 groepjes)
Het afmelden voor de zwemles dient gedaan te worden via zwemscore. Bij het kopje "Lessen" vindt u "Les afmelden". Hier kunt u uw kind afmelden van de zwemles. Let op: lessen kunnen niet worden ingehaald.

Afmelden en zwemt uw kind "1 op 2" of "1 op 1"?
Stuurt u dan 48 uur voor aanvang van de les een e-mail naar info@aquayara.nl 


Wachtwoord vergeten?

Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u klikken op: inloggegevens aanvragen. Hier kunt u uw e-mailadres invoeren en stuurt Zwemscore u een e-mail met het aanmaken van een nieuw wachtwoord. 


Met groet van alle zwemmeesters en juffen van zwemschool Aquayara.

 

Contact

Zwemschool Aquayara B.V.
operetteweg
1323VE  Almere
T (036) 5409237
E webcontact@aquayara.nl

Informatie

Kamer van koophandel 34138712
CBP meldingsnummer 1404759
Website http://www.aquayara.nl

Privacyverklaring

<%=Vervang("Socials", 0)%>

PLAN PLAN INTERNET BV © 2023